Vårt fina, nya golv i vardagsrummet!

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har fått en bra start på dagen. Jag vet att ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med golvläggare i Huddinge med omnejd, och jag tänkte därför att jag idag skulle skriva om just detta. Jag och min man valde nämligen att för ett tag sedan vända oss till Stockholms Golv & Måleri AB, ett företag som vi fick som tips utav en kollega till mig. Vi har länge letat efter ett företag som kan hjälpa oss med det här med golvläggning, då vi verkligen har tröttnat på vårt gamla och slitna golv i vardagsrummet hemma hos oss. Personalen hos Stockholms Golv & Måleri AB var otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket var väldigt uppskattat av oss som kunder, då många av de företag som vi tidigare kontaktat gällande golvläggning tyvärr inte alls varit duktiga på det här med kundservice. Stockholms Golv & Måleri AB fick oss att känna oss väldigt sedda och viktiga för företaget, och därför kunde vi verkligen slappna av och känna oss trygga och lugna. Dessutom var Stockholms Golv & Måleri AB riktigt erfarna och kunniga inom det här med golvläggning, vilket såklart är det absolut viktigaste. Företagets hantverkare arbetade verkligen efter våra önskemål, behov och förutsättningar, för att kunna göra oss som kunder så nöjda som möjligt.

Resultatet blev precis så som vi ville ha det. Nu har hela rummet verkligen fått ett lyft, och vi känner verkligen att vi trivs bättre i vårt vardagsrum. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Huddinge, Kungsholmen, Lidingö, Nacka, Solna, Södermalm, Tyresö, Täby eller Östermalm med omnejd, att vända er till Stockholms Golv & Måleri AB. 

Du gillar kanske också...